Albire laser

Zâmbetul dvs. este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă și vă pune în valoare personalitatea. Acesta este motivul pentru care un zâmbet sănătos este atât de important.

În timpul examinării inițiale, medicul dentist va verifica dacă aveți retracție gingivală, caz în care se expune o cantitate semnificativă de rădăcină dentară. În acest caz, dinții dvs. pot fi albiți inegal, deoarece rădăcinile dinților sunt rezistente la soluțiile de albire. Deasmenea, este obligatoriu tratamentul anterior al cariilor dentare.

Tehnica implică aplicarea unei substanțe de albire pe fiecare dinte, apoi căldura generată de laser sporește eficacitatea acesteia și accelerează procesul. Substanța utilizată este un gel de peroxid de hidrogen care variază de la 25 la 40% în concentrații.

Este suficientă doar o sesiune cu un specialist pentru a produce o diferență vizibilă. Dinții sunt imediat mai albi cu câteva nuanțe. În cazuri extreme de colorare a dinților, pot fi necesare mai multe sesiuni pentru a obține o nuanță mai albă.

Efectul de albire poate dura și ani de zile, în urma tratamentului cu laser. Totul depinde de rutina zilnică de îngrijire orală. Este recomandat să vă periați dinții de două ori pe zi și să utilizați apa de gură, astfel încât să evitați depunerea de pete. Astfel efectul este de lungă durată.

Procedura se efectuează într-o clinică stomatologică într-o singură vizită și durează pană la o oră. Este rapid și nedureros. Orice formă de albire a dinților poate provoca sensibilitate temporară, în special la persoanele care au deja o anumită sensibilitate la dinți. Din acest motiv, medicul dentist vă poate prescrie un medicament antiinflamator nesteroidian înainte de prima sesiune de albire.

Tratamentul cu laser pătrunde adânc în smalț pentru a elimina petele. Laserul însuși activează peroxidul de hidrogen într-un mod care atacă petele la nivel molecular. Spre deosebire de albirea cu peroxizi, noua albire cu laser nu se poate face acasă; aceasta trebuie realizată sub supravegherea unui medic dentist. Beneficiile și efectele, cu toate acestea, sunt în mod clar superioare oricărei metode utilizate anterior.

Vă așteptăm la HAPPYDENT pentru albire cu laser. Telefon programări: 0722736044