Fațete dentare

Aproape oricine poate avea un zâmbet perfect, alb şi strălucitor, dacă apelează la faţetele dentare. Faţetele dentare pot corecta dinţii prea mici, petele de pe dinţi, culoarea prea închisă a acestora, mici spaţii existente între ei sau uşoare modificări de poziţie.

Faţetele dentare sunt executate din ceramică cu grosime mică, de minim 0,5-0,7 mm, care se aplică pe suprafaţa dinţilor prin cimentare.Pentru execuţia lor este necesar să se şlefuiască parţial dintele, dar foarte puţin în comparaţie cu realizarea unei coroane dentare .

Faţetele dentare sunt rezistente la coloraţii, durabile şi dau un aspect natural.

Pentru realizarea lor sunt necesare minim doua şedinţe: una în care se şlefuieşte, se ia amprenta şi se fac fotografii şi una în care se aplică faţetele dentare. Opţional, se poate face o şedinţă intermediară, în care pacientului îi sunt prezentate faţetele într-o etapă în care poate verifica şi îşi poate da acceptul pentru forma, marimea şi culoarea acestora.

Pot fi executate în interval de 3-5 zile.

Persoanele interesate sunt aşteptate la cabinetul nostru pentru a vă ajuta să aveţi zâmbetul dorit de atâta timp.

Mai jos aveţi prezentate cazuri cu poze reale, reprezentând faţete realizate în cabinetul nostru în urmă cu 7-10 ani. Pozele au fost făcute anul trecut (2019), la recall.